mobiel menu openen

Quizzen en winnen op Neijaorsvesite

Doe mee!

Het bestuur van de Historische Vereniging Gemeente Westerbork nodigt alle leden en huisgenoten uit voor de Neijaorsvesite en de jaarvergadering op:

 DONDERDAG 23 januari 2020   voorbeeld

Het officiële gedeelte begint 19.30 uur

De jaarvergadering wordt dit keer opgeluisterd door het:

     Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst

De taolschulte en enkele keurnoten van Midden-Drenthe gaot regelmaotig op pad met het spel ‘Under Professoren’. Een spel waorbij oeze streektaol centraal stiet.

D’r wordt deur de angever streektaolvraogen steld, waorop drei professoren reageert. Ien van die professoren gef een juuste reactie. De aandere twee geeft een antwoord dat tot naodenken stemt, maor niet goed is.

       voorbeeld          Afbeeldingsresultaat voor huus van de taol            

Ok het publiek kreg een rol in dit spel, want zij moet in groepies oetmaken welke professor het goeie antwoord geven hef.

Het is dus een soort quiz. En dat levert an het einde van de aovend een winnaar op. Het spel is vrolijk en gezellig. En hiel misschien ok nog een beetie leerzaam.

Donderdag 23 januari 2020 – Zalencentrum Meursinge

         voorbeeld    Aanvang 19.30 uur    Toegang gratis! 

https://www.huusvandetaol.nl/                   

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Grootse viering 75 Jaar Vrijheid Westerbork

De festiviteiten voor de viering van 75 Jaar Vrijheid zijn grotendeels bekend. Het begint allemaal op maandag 6 april met militaire demonstraties, een zandtekenaar, Het Orkest en Borckerstroomzangers.              ....

> lees verder
Neijaorsvesite; gezellig

Een gezellige gevulde zaal bij Meursinge tijdens de neijaorsvesite van de Historische Vereniging Gemeente Westerbork.      Voorzitter Albert Kuper opende officieel de vernieuwde website.        Anthon van der Neut....

> lees verder
naar boven