mobiel menu openen

Wijkagent Bert Eefting geeft documenten aan HVW bij afscheid

Wijkagent Bert Eefting gaat na 18 dienstjaren in Westerbork en omgeving met prepensioen.
Wijkagent Bert Eefting gaat na 18 dienstjaren in Westerbork en omgeving met prepensioen. Politie basisteam Zuidwest-Drenthe, cluster Midden-Drenthe/Beilen.

WESTERBORK - Wijkagent Bert Eefting gaat na 18 dienstjaren in Westerbork en omliggende dorpen binnenkort met prepensioen. Ter ere van zijn afscheid geeft Eefting donderdag 29 februari van 15.00 tot 17.00 uur een receptie in Iers restaurant en pub De Turfsteker, aan de Hoofdstraat 48 in Westerbork. 

Iedereen die Bert Eefting als wijkagent heeft meegemaakt en graag persoonlijk afscheid van hem wil nemen, is daarbij welkom.

Eefting heeft historische stukken in zijn bezit, maar vindt zijn pensioen een goed moment om ze over te dragen aan vertegenwoordigers van de Historische Vereniging Westerbork. Dat wil hij graag tijdens zijn receptie doen.

Lees meer bij de bron:

https://www.veldenkrant.info/nieuws/algemeen/74755/wijkagent-bert-eefting-geeft-afscheidsreceptie

Voorblad Fragmenten dec. 2023

Voorblad Fragmenten dec. 2023

Fragmenten oktober 2023

Fragmenten oktober 2023

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwsbrief Drents Archief, 5 maart 2024

     IFA Talk: Dolle mythes en de mythes van IFA Wil jij meer weten over de tweede feministische golf in Noord-Nederland? Kom dan op Internationale Vrouwendag....

> lees verder
Groot verhaal AD over plaquette

Christy Dollen 04-02-24, Eindelijk hangt ’ie weer op zijn plek. Niet de originele, maar een replica van een gedenkplaat van Haagse ouders wier kinderen in de Hongerwinter naar Westerbork werden gestuurd. In het Drentse dorp en omliggende kernen....

> lees verder
naar boven