mobiel menu openen

Nieuwe Fragmenten in aantocht!

 (Blad verschijnt half december.) De redactie van ons tijdschrift Fragmenten is bijna klaar met de nieuwe editie. Daarin veel aandacht voor Witteveen en de prachtige Stobbenplas. De herinneringen van onze voorzitter, de heer Albert Kuper, zullen velen aanspreken. Het moet daar vroeger al goed toeven zijn geweest en is nog steeds een uitzonderlijke plek.
              Albert Kuper 
              Albert Kuper.

Roelof Stapel volgde het voorbeeld van Ben Kamstra en schreef voor ons tijdschrift een verhaal over het jeugd-en jongerenwerk in Westerbork. Onder de titel “Vijftig jaar jeugdsoos in Westerbork”. 
              
             Bestuur jeugdsoos, vlnr: Ben Kamstra, Adri van der Veer,
             Roelof Stapel.               

Ook veel historische feiten uit Westerbork, mooie foto’s en de bekende rubrieken “Allemaal op de foto”, “75 jaar geleden” en “Vroeger en Nu”.

Lees meer op de website bij Fragmenten: 
https://www.historischeverenigingwesterbork.nl/fragmenten

Het hele verhaal lezen? Word lid. Voor maar 21,00 euro per jaar. Leden krijgen vier keer per jaar het tijdschrift Fragmenten en bijzondere bijeenkomsten. Hieronder ons aanmeldformulier:
Online aanmeldformulier      

                                                  

Fragmenten Omslag okt. 2022

Fragmenten Omslag okt. 2022

Fragmenten 2022 maart

Fragmenten 2022 maart

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwsbrief Drents Archief, 5 maart 2024

     IFA Talk: Dolle mythes en de mythes van IFA Wil jij meer weten over de tweede feministische golf in Noord-Nederland? Kom dan op Internationale Vrouwendag....

> lees verder
Groot verhaal AD over plaquette

Christy Dollen 04-02-24, Eindelijk hangt ’ie weer op zijn plek. Niet de originele, maar een replica van een gedenkplaat van Haagse ouders wier kinderen in de Hongerwinter naar Westerbork werden gestuurd. In het Drentse dorp en omliggende kernen....

> lees verder
naar boven