mobiel menu openen

Bekende streektaalzanger Aalt Westerman bij Ledenvergadering.

In januari 2020 was onze laatste Algemene Ledenvergadering. In verband met de diverse coronamaatregelen was het ook in januari 2021 en januari 2022 nog niet mogelijk om de Algemene Ledenvergadering uit te schrijven. Maar nu gaan we er voor, dus hierbij de uitnodiging.
                                 Noteer in uw agenda:

            Uitnodiging

Het bestuur van de Historische Vereniging Gemeente Westerbork nodigt alle leden en huisgenoten uit voor de Algemene Jaarvergadering op:

       WOENSDAG 5 oktober 2022 

                Het officiële gedeelte begint om 19.30 uur

De jaarvergadering wordt dit keer opgeluisterd door:

            Aalt Westerman

Aalt Westerman is geboren en getogen in Nieuwleusen. Hij kreeg muzikale scholing in zijn jeugd als onder meer hoornist bij het plaatselijke muziekkorps. Tijdens zijn middelbareschoolperiode op de toenmalige LTS in Zwolle speelde hij gitaar.

          Aalt Westerman 
          Aalt Westerman. Foto van zijn Facebookpagina.

Daarna in 1962 richtte hij met andere muzikanten de regionale beatband The Keystones op waarmee door regio en provincie werd getoerd. Later richtte hij de band de Yellow Stars op die tot 2006 zou optreden. Pas later in zijn loopbaan ging hij solo optreden in zijn streektaal als zanger waarmee hij grotere bekendheid verwierf. Aalt Westerman presenteert voor de regionale zender RTV-Oost het programma Luusterlieties met streektaalmuziek.

   Woensdag 5 oktober 2022                         Zalencentrum Meursinge

       Aanvang 19.30 uur        Toegang gratis
                           Niet roken in de zaal

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwsbrief Drents Archief, 5 maart 2024

     IFA Talk: Dolle mythes en de mythes van IFA Wil jij meer weten over de tweede feministische golf in Noord-Nederland? Kom dan op Internationale Vrouwendag....

> lees verder
Groot verhaal AD over plaquette

Christy Dollen 04-02-24, Eindelijk hangt ’ie weer op zijn plek. Niet de originele, maar een replica van een gedenkplaat van Haagse ouders wier kinderen in de Hongerwinter naar Westerbork werden gestuurd. In het Drentse dorp en omliggende kernen....

> lees verder
naar boven