mobiel menu openen

Acties voor feest ’75 jaar Vrijheid’ Westerbork

Van 4 t/m 10 april 2022 viert Westerbork ’75 jaar Vrijheid’. Het is een initiatief van de stichting ’Westerbork: Dorp van de Vrijheid’. Daarbij staat een aantal acties op stapel om geld in te zamelen. De stichting meldt:

  1. Een Oliebollenactie. Deze actie wordt op 26 februari gehouden. Dat doen we op een corona-veilige manier. Bestellingen kunnen digitaal worden geplaatst op oliebol75jaarvrijheid@gmail.com. Bestellingen moeten uiterlijk 24 februari binnen zijn.
    Ook wordt er vooraf in Westerbork en Witteveen een brief rondgebracht met daarbij een bestelstrook. Deze bestelstrook moet ook uiterlijk 24 februari in de aangegeven brievenbus worden gedeponeerd. Op 26 februari  kan de bestelling vervolgens tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald bij een kraam in de buurt van de besteller. Die ochtend staan er kramen op verschillende plekken in het dorp. Houd hiervoor de website in de gaten.

                              Oliebollen
      2.  Actie ’Samen voor de buurt’. Ook zijn wij bezig om samen met de plaatselijke Regio-bank een crowdfunding actie ’Samen voor de buurt’ op te zetten. Zodra het zeker is dat deze actie doorgaat, vermelden we dat o.a. op deze website.   

                           Crowdfunding

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
‘Pracht in Dracht. Over Drentse streekdracht en tradities’

 Van 1 mei tot en met 26 juni 2022 wordt in het Centrum Beeldende Kunst in het Rensenpark te Emmen in samenwerking tussen Drentse vereniging ’t Aol’ Volk en Stichting ErfgoedNetwerk Emmen een tentoonstelling gehouden over Drentse streekdracht....

> lees verder
Activiteiten Nationale Rampjaarherdenking

                    Aan  iedereen die geïnteresseerd is in de Nationale Rampjaarherdenking. Hierbij willen wij u attenderen op enkele belangrijke gebeurtenissen. Zoals Webinar....

> lees verder
naar boven