mobiel menu openen

Aangepaste Fragmenten door coronacrisis

Het is dit keer wel een heel bijzondere Fragmenten die bij u op de deurmat viel.

In deze ‘mini-editie’ moeten wij u andermaal helaas meedelen dat de nu nog altijd heersende pandemie het ons ook dit keer onmogelijk maakte op verantwoorde wijze een tijdschrift samen te stellen.

Het grote aantal dagelijks toenemende besmettingen van de gevreesde infectiebron beperkte en blokkeerde de werkzaamheden van de kernredactie dusdanig, dat wij ons genoodzaakt zagen het bestuur voor te stellen het decembernummer van Fragmenten niet uit te geven.

Lees hierover meer bij:  https://www.historischeverenigingwesterbork.nl/fragmenten

Fragmenten dec 2021

Bestuursmededelingen

Beste leden,

We zitten nog steeds in een onzekere tijd wat betreft het coronavirus. Daarom hebben we als  bestuur het besluit moeten nemen om in oktober geen ledenvergadering te organiseren. Voor het houden van de Algemene Ledenvergadering/ Neijjaorsvisite in januari 2022, is ook nog geen duidelijkheid. Wij houden u op de hoogte.

Dankwoord

Ondanks de coronacrisis is de kernredactie er dit jaar toch in geslaagd een 3 tal Fragmenten te presenteren. Onze dank daarvoor.

Giften

Wij hebben van verschillende mensen weer bruikbaar materiaal geschonken gekregen, daar zijn we heel blij mee. Hartelijk dank daarvoor. Mocht u nog iets tegenkomen wat voor onze vereniging van onschatbare waarde is: wij houden ons aanbevolen.

Verhalen

Mocht u een foto of een verhaal hebben of weet u iets dat u graag wilt delen met anderen, schroom dan niet en neem contact op met de kernredactie of het bestuur. Wij komen graag bij u langs.

Boek ‘Ons Dorp’

De verkoop van het boek ‘Ons Dorp’ gaat op dit moment goed. Doorlopend krijgen wij de vraag: ‘Zijn er nog boeken?’ Er zijn nog boeken, maar nog een beperkt aantal. Bent u nog niet in het bezit van dit mooie boek, maar wilt u nog graag het boek? Neem contact op met het bestuur of de Boekenwinkel Westerbork (voorheen Bruna).

        

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Bekende streektaalzanger Aalt Westerman bij Ledenvergadering.

In januari 2020 was onze laatste Algemene Ledenvergadering. In verband met de diverse coronamaatregelen was het ook in januari 2021 en januari 2022 nog niet mogelijk om de Algemene Ledenvergadering uit te schrijven. Maar nu gaan we er voor, dus hierbij....

> lees verder
Festival van de Drentse Geschiedenis: Wat een ramp!

  nieuwsbrief Drents Archief, september 2022   Festival van de Drentse Geschiedenis: Wat een....

> lees verder
naar boven