mobiel menu openen

Verloting twee boeken verricht. Uitslag binnenkort op deze website...

Onlangs is in De Ar in Westerbork de officiële verloting verricht van twee historische boeken, die leden konden winnen. Voorzitter Albert Kuper en Henk Nijhoff (ledenadministratie) hebben daartoe een speciaal ingericht koffertje gebruikt, onder het toeziend oog van De Notaris... 

Het speciale koffertjes voor de verloting, augustus 2021          Onder het toeziend oog van de notaris Het speciale koffertje en het toeziend oog van De Notaris.

Zo’n dertig leden hebben belangstelling getoond voor de twee boeken, elk met een winkelwaarde van ruim twintig euro. Ze hebben aan onze eerste verloting meegedaan.

Albert Kuper bij uitreiking prijsvraag (20/08/2021)Voorzitter Albert Kuper met het verlote boek: Hier is het gebeurd | 50 plekken uit de bezettingstijd om bij stil te staan Ad van Liempt (tekst), Rolf Baas (fotografie)Voorzitter Albert Kuper bij uitreiking prijsvraag (20/08/2021)Hier het tweede verlote boek: Communistisch verzet in Drenthe 1935 - 1945, Wim Ensing.

Henk Nijfoff (ledenbeheer) en Albert Kuper (voorzitter) bij verloting twee boeken, 20/08/2021Henk Nijhoff (links) en voorzitter Albert Kuper bij de verloting in De Ar.

De winnaars krijgen binnenkort bezoek van onze voorzitter en krijgen hun boek persoonlijk overhandigd. De foto’s daarvan verschijnen binnen afzienbare tijd op onze website. Gefeliciteerd gelukkigen en dank allen voor de deelname.

Henk Nijhoff en Albert Kuper in actie bij verloting, sept. 2021Henk en Albert in actie bij verloting.

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwsbrief Drents Archief, 5 maart 2024

     IFA Talk: Dolle mythes en de mythes van IFA Wil jij meer weten over de tweede feministische golf in Noord-Nederland? Kom dan op Internationale Vrouwendag....

> lees verder
Groot verhaal AD over plaquette

Christy Dollen 04-02-24, Eindelijk hangt ’ie weer op zijn plek. Niet de originele, maar een replica van een gedenkplaat van Haagse ouders wier kinderen in de Hongerwinter naar Westerbork werden gestuurd. In het Drentse dorp en omliggende kernen....

> lees verder
naar boven