mobiel menu openen

Veldenkrant en Krant van Midden-Drenthe publiceren over ons persbericht

 

Veldenkrant

Krant van Midden-Drenthe

Hier ons oorspronkelijke persbericht:
 
Voorzitter Albert Kuper
 
De Historische Vereniging Westerbork ziet af van de jaarlijkse Neijaorsvesite. Het is voor het eerst in de dertigjarige geschiedenis dat dit gebeurt.
"Het is triest maar begrijpelijk dat we dit besluit hebben moeten nemen," zegt voorzitter Albert Kuper. "Maar voor de meeste mensen, onder wie veel leden, zijn er veel erger dingen. In deze lockdown en ook daarvoor zijn leden door corona ernstig ziek geworden of zelfs overleden. Wij wensen die families veel sterkte!"
 
De Febeldekwinten
De Fiebeldekwinten, die eerder bij een Neijaorsvesite optraden.
 
Het bestuur van de Historische Vereniging Westerbork besluit op een later tijdstip of er op een andere wijze een feestelijke ledenbijeenkomst wordt gehouden. Op de website www.historischeverenigingwesterbork.nl worden op den duur jaarstukken gepubliceerd en leden krijgen digitaal een financiële verantwoording.
De redactie van het kwartaalblad Fragmenten hoopt rond maart met een nieuwe editie te komen.
 
Na de zomer kunnen mogelijk weer lezingen plaatsvinden.

Naar home van Historische Vereniging Gemeente Westerbork

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwsbrief Drents Archief, 5 maart 2024

     IFA Talk: Dolle mythes en de mythes van IFA Wil jij meer weten over de tweede feministische golf in Noord-Nederland? Kom dan op Internationale Vrouwendag....

> lees verder
Groot verhaal AD over plaquette

Christy Dollen 04-02-24, Eindelijk hangt ’ie weer op zijn plek. Niet de originele, maar een replica van een gedenkplaat van Haagse ouders wier kinderen in de Hongerwinter naar Westerbork werden gestuurd. In het Drentse dorp en omliggende kernen....

> lees verder
naar boven