mobiel menu openen

Netwerkdag Oorlogsbronnen

Netwerk Oorlogsbronnen nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse Netwerkdag Oorlogsbronnen op dinsdag 10 november. In dit bijzondere jaar ziet de netwerkdag er anders uit dan u gewend bent.

Tank met burgers en militairen van het 10e regiment Dragonders te Emmen. 11 april ’45.
[Oorlogsbronnen.nl | Beeldbank WO2 | OVCG]
NETWERKDAG OORLOGSBRONNEN 2020 | DINSDAG 10 NOVEMBER | ONLINE
WO2-BRONNEN VINDEN EN GEBRUIKEN? GA NAAR DE OORLOG DICHTBIJ!


In verband met de coronamaatregelen is een fysieke bijeenkomst niet mogelijk. Daarom verzorgen wij de netwerkdag online, via een livestream. Volg op deze manier vanuit huis de sprekers, die op het podium van de OBA hun presentaties geven. 

Het samenzijn en het ’netwerken’ moeten we helaas missen. Maar we hopen u ook dit jaar weer te kunnen inspireren met sessies over datajournalistiek, ontwerpen op basis van gameprincipes, waarheidsvinding, crowdsourcing en natuurlijk het laatste nieuws van Netwerk Oorlogsbronnen. Zet de livestream-link vast in uw agenda en kijk, luister en chat mee op 10 november. Tot dan! 
BEKIJK HET PROGRAMMA
LIVESTREAM (ACTIEF 10 NOV)
 
Website
Website
Email
Twitter
NOB LinkedIn
Slideshare
Facebook
Instagram
YouTube
UITSCHRIJVEN      VOORKEUREN      ARCHIEF

Vraag stellen of lid worden?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
Ons laatste nieuws
Nieuwsbrief Drents Archief, 5 maart 2024

     IFA Talk: Dolle mythes en de mythes van IFA Wil jij meer weten over de tweede feministische golf in Noord-Nederland? Kom dan op Internationale Vrouwendag....

> lees verder
Groot verhaal AD over plaquette

Christy Dollen 04-02-24, Eindelijk hangt ’ie weer op zijn plek. Niet de originele, maar een replica van een gedenkplaat van Haagse ouders wier kinderen in de Hongerwinter naar Westerbork werden gestuurd. In het Drentse dorp en omliggende kernen....

> lees verder
naar boven